Rozsah a tempo:
Vzhledem k počtu hráčů 1-2 posty co dva týdny, čím víc tím líp.
Počet hráčů:
Elaine Kael Darhen | Irviel Belan Bruxa |
Kdyby náhodou něco, PM!
Odměna:
12-16 dovednostních bodů, ostatní vzejde z průběhu questu.
Obtížnost a limity: n/a
Start a konec Questu: Do dvou týdnů se quest odstartuje, podle průběhu se ukončí.
Úvod do děje: Nacházíte se poblíž Oxenfurtu, ve Wyzimě, jak jste se tam dostali je čistě na vás. Každopádně, všimnete si na místní vývěsce úhledně sepsané prosby o pomoc.
Drazí pocestní, hrdinové, bohatýři, snažně vás prosím o pomoc. Včera se nám zatoulala v lese dcerka, to poslední, co mi v tomhle světě ještě zbývá poté, co můj muž zemřel. Nejsem bohatá, ale pokud ji najdete, dám vám všechno, co mám. Poníženě vás tímto žádám o pomoc ve věci výše zmíněné, potkejte mě v místním hostinci, řeknu vám vše, co vím.
Předem vašim dobrým duším děkuji.
NPC:
Julka - Matka ztraceného dítěte, již od pohledu nepochází z vyšších vrstev. Tomu napovídají nejen její špičaté uši, ale dokonce i prostý, ale čistý šat, do kterého je půvabná elfka oděna. Vzhledem k tomu, že patří zcela očividně k elfům, vypadá mladě a půvabně i přes to, že už je na světě pěknou řádku let. Julka je pomocnice místní, ne příliš významné, postarší šlechtičny, které dělá písařku a kuchařku. Až na blyštivý medailonek, tvořený z krásného modrého kamene, do kterého je bílým zlatem tepané poupátko krásné růže, na ní není nic zvláštního, zajímavého. Vzhledem ke všem těm vrstvám oblečení však tento medailonek postřehnou jen ti všímavější.
Geirný - Někdo by řekl, že je to prostě jen další prostá bardka z Novigradu. Geirný však za sebou má pěknou řádku let v klášteře Melitelé, v Ellanderu a jako dítě vyrůstala na nespoutaných ostrovech Skellige. Proto toho zná mnohem více, než se někomu může, při pohledu na ktřehotinku jako je ona, zdát. A protože strávila valnou většinu svého života právě u Ellanderu, má mnoho přátel dokonce i z Wyzimy a proto se v součastné době potuluje kolem.
/comming soon/