"Aréna"

V tomto fóru si můžete zkrátit čekání na přijetí karty volnou zkušební hrou nebo si jen tak vyzkoušet systém kostek dříve, než ho "naostro" použijete ve volné hře či questu.

Re: "Aréna"

Příspěvek od Lyrn Rys » 10 kvě 2016, 09:55

Muž - zbeh
Telesná konstituce: 1
Sila: 1
Boj s mečom: 2

Žena -zbeh
Obratnosť: 2
Uhýbání: 1
Boj s mečom: 1

Lyrn ich pokladal za obyčajných pocestných. Zdali sa mu akísi priateľskí na to, že sa stretli so zaklínačom na opustenej lesnej ceste, samozrejme, a to ho prinútilo udržiavať si odstup. Keď sa ocitli na moste, ktorý výhražne vŕzgal pod ozvenou ich krokov, a neznámi, muž a žena, spod plášťov vytasili meče, uznal, že to bol dobrý nápad.
Muž bol pred ním, žena za ním. Zaklínač ostal medzi nimi, zdvihol ruky, akože na zmierenie. "Hovoril som si, že ste podozrivo ukecaní, priatelia. Naozaj si myslíte, že vyviaznete? Som ochotný vám veľkodušne odpustiť, ak ma necháte ísť."
Pohľadom kĺzal medzi oboma. Ruky sa im nechveli, oči mali pevne upreté naňho. Zbehovia? Možno, zjavne mali skúsenosti.
"Daj nám mýtne, ktoré nám patrí, a môžeš sa odpratať, kam sa ti ráči," nadhodila žena.
Lyrn namiesto odpovede tasil tiež. Zaútočil na muža, hľadal nechránené miesta.

Obratnosť 2
Lyrn Rys hodil/a 2d6 a součet kostek je 11:
5, 6

Příspěvek od Lyrn Rys » 10 kvě 2016, 10:04

Muža útok tak prudký prekvapil, ale nezaskočil. Zdvihol meč, aby sa bránil.

Boj s mečom 2
Lyrn Rys hodil/a 2d6 a součet kostek je 6:
5, 1

Příspěvek od Lyrn Rys » 10 kvě 2016, 10:18

Zaklínač bol však obratnejší. Stačilo, aby zbehovi bodol oceľovým mečom do oka. Zrútil sa k zemi a cez prsty, ktorými si zakrýval tvár, mu tiekla krv.
Nemal žiadne ďalšie kocky. Mimo herně:
Edit: Mal, ale nechcelo sa mi to obkecávať.

Zaklínač sa zvrtol v otočke, aby čelil žene, ktorá zrejme znepokojená osudom jej druha, bez rozmyslu skočila na dosah zaklínačovho meča. Tak sa však aj Lyrn ocitol v dosahu jej meča, ktorým sa mu pokúsila vykrútiť jeho zbraň z ruky.

Obratnosť 2
Lyrn Rys hodil/a 2d6 a součet kostek je 8:
6, 2
Naposledy upravil Lyrn Rys dne 10 kvě 2016, 11:36, celkově upraveno 1

Příspěvek od Zenn » 10 kvě 2016, 10:32

Nezapomínáš jim ubírat kostky po prohranym kole?

PS. nemrkejte na mne ;)

Příspěvek od Lyrn Rys » 10 kvě 2016, 10:39

Oceľ sa stretla so zarinčaním s oceľou a Lyrn v duchu pretočil oči pri predstave toho, ako bude meč musieť zase brúsiť. Žene však venoval len nezaujatý pohľad, ktorý kontrastoval s desom v jej tvári, keď si uvedomila, čo urobila. Zaklínač využil to, že sa ocitli v situácii prakticky telo na telo, schmatol ju za rameno a celým telom postrčil k okraju mosta.

Telesná konstituce 3
Lyrn Rys hodil/a 3d6 a součet kostek je 12:
4, 5, 3

Mimo herně:
Nie, myslím že nie :D Chápem ich teda ako samostatných protivníkov. Technická pozn.: edit to pos*rie.

Příspěvek od Zenn » 10 kvě 2016, 10:45

Jo asi jsem se už zorientoval. Příště prosimtě piš za koho zrovna házíš, ať to maj lidi po probdělé noci jednodušší xD...
Takže naopak. Když má chlapík dva body v meči, proč "nemá žádné kostky" už po prvnim kole?
Co edit posere?

PS. nemrkejte na mne ;)

Příspěvek od Lyrn Rys » 10 kvě 2016, 10:53

Nie je to tak, že ak prehral dané kolo, musí od úrovne každého hodu odčítať 1? Keďže ostatné schopnosti má na úrovni 1, tak by sa dalo povedať, že nemá na to, aby hádzal, AK teda nemá k dispozícii boj s mečom, na to som sa chcela pýtať :)
Hodnoty, ktoré sú hodené. Ukazujú sa ako neplatný hod, lebo sa vynulujú.
A budem značiť, jasné :D Nemali ste vypisovať prasačiny.

Příspěvek od Marietta de Navarette » 10 kvě 2016, 11:25

Zkouška editu:
Marietta de Navarette hodil/a 1d6 a součet kostek je 1:
1

Edit: Rawr.
Edit 2: Nevynulují, jen v tom náhledu se ti zobrazují jako 0, aby sis je nemohl přeeditovat na vyšší číslo :P
Útlá a velmi vysoká světlovlasá dívka s pihami na nose a zelenohnědýma očima, která vždy voní po jasmínu a bergamotu.

(Medik, magik & blbá blondýna)
Aktivita: Všechno čtu, ale nemívám čas rozehrávat. Pokud byste si ale chtěli se mnou zahrát, napište mi PMku :)

Příspěvek od Zenn » 10 kvě 2016, 11:26

Já teď nechci plácat nesmysly, neb jsem teď fakt skutečně úplně mimo, ale mohl by snad ještě jednou házet na meč, ne?
Nevynuluje se to, zůstane to. jinak by se nemohly ty posty dodatečně doplňovat (hodíš - zjistíš jakej hod máš - ke stejnýmu postu připíšeš co se stalo) .
Jaké prasečiny? o.O

PS. nemrkejte na mne ;)

Příspěvek od Lyrn Rys » 10 kvě 2016, 11:33

Oukej a oukej. Povedzme, že to bolo na jedno kolo.
Nevypisujete si vždy prasačiny? :D

PředchozíDalší

Zpět na Pískoviště