Dobré ráno, dopoledne či večer přeji všem, jež nahlédli do této sekce, kde bych chtěl oznámit, že k Vám přicházím s nabídkou kvalitního... lovce, lékaře či obojího naráz, to už však nechám na Vaši fantazii, co si vyberete.
O co kráčí? Inu jak můžete v kartě
Narhyse, tedy přesněji mě, vidět, tak v jeho příběhu se objevila důležitá postava v podobě rudovlasé elfky. Někteří se však mohli zarazit nad tím, že nikde nebylo zmíněno Její jméno. Proč tomu tak je? Inu měl jsem v plánu tuto postavu dát nějakému šikovnému hráči či hráčce. Ano, čtete správně! Tato postava může být jenom vaše!
Co Vám nabízím?- Kromě vlasů (tedy, pokud si je nebude chtít obarvit) a několika dovedností, máte jinak naprostou volnost při tvorbě, včetně jména, jež do svého příběhu doplním, jakmile si tuto postavu někdo vybere a nahodí svou kartu na přijetí
- Budete mít za spojence hraničáře, který vám pomůže v každé situaci
- Budete mít ve hře kamaráda na celý život, který vás nezradí ani v nejhorší situaci
Co však budu požadovat? - Držení se mého příběhu, kde bude figurovat
- Jak již bylo zmíněné, tak minimálně část dovedností by jste mohli držet dle věcí popsaných v příběhu Narhyse, to je asi největší omezení, které budete mít
- Budu chtít, aby jste se nejdříve zeptali, pokud by jste chtěli udělat nějaké závratné věci, u kterých by jste si nebyli sami jistí (ale nejspíše vám povolím)
-
Ale ze všeho nejvíce požaduji, aby jste měli za tuto postavu zábavu! O ničem jiném to přeci jen není. Byl bych rád, kdyby jste si nejdříve dobře rozmysleli, jestli tuto postavu chcete hrát, či raději ne, neb bych si osobně přál, aby Vám tato postava nějakou dobu vydržela. Velmi bych si toho vážil, kdyby jste si to nechali projít nejdříve hlavou.
To je tedy ode mne všechno! Pokud budete mít zájem, kontaktujte mě na
Discordu prostřednictvím DM (Direct Message), kde mě najdete pod nickem
Scaryn#2201 či jménem
Valdur na serveru tohoto fóra.
Přeji Vám tedy krásný zbytek dne, či pokud koukáte pozdě v noci, tak dobrou noc a těším se na případného zájemce.
Nechť Vás Síla provází!