Inzeráty

Zde najdete veškeré informace o tvorbě postavy a psaní herní karty. Vyplněné karty nových postav patří taktéž sem.

Re: Inzeráty

Příspěvek od Ebraheim » 29 srp 2019, 16:17

Dražím své příbuzné a potomstvo!

K mání jsou mí dva sourozenci. Jména i věk jsou libovolná, jen prosím dodržet fakt, že se jedná o nejmladší sestru a prostředního bratra.
Dále pak nabízím i své dvě dcery, dvojčata. Těm by mělo být sladkých čtrnáct let a žijí u prarodičů (z matčiny strany).

Děkuji za pozornost :cool:

Příspěvek od William Gavin » 16 lis 2020, 20:17

Abych si doplnila info do své karty tak nabízím… ano celou rodinu! Sháním zaměstnavatele (aby sedělo do příběhu tak aby to byla šlechta, ale s drobnými nenásilnými úpravami u mě v kartě může jít i o bohatší měšťany popřípadě nevlastní děti šlechty... to už je asi jedno), pro kterého bude pracovat celá rodina.

Co se tímto nabízí…
    - dokonale zorganizovaná domácnost (Martha Gavin, Katie Gavin)
    - zahrada jako ze žurnálu (Herold Gavin)
    - armádní pocty (Martin Gavin slouží slouží pod jménem rodiny, která zaměstnává jeho rodiče)
    - loajalita

Co očekávám já
    - doplnění příběhu, tedy aby sedělo to že Willovi bylo dovoleno studovat v Oxenfurtu
    - přibližně podobnou filozofii rodiny (eeee nebudou složit radikální rodině, která si přeje půlku světa zlikvidovat jen proto, že jde o „ne-lidi“, Gavinovi jsou docela mírumilovní)
    - jistá tolerance toho, že Gavinovi mají svůj vlastní rodový znak (nikde se s ním nijak extra nechlubí, není za ním bohatství a minulost je ztracená, tak by neměl být problém :) )

Prosím piště mi první zprávy do PM, v chatu to můžu ztratit.
Poz.: Pokud by byl zájem třeba založit i herní postavu z mé rodiny asi není problém (ale zachování jmen a cca povahy bych si přála).
Naposledy upravil William Gavin dne 07 pro 2022, 22:28, celkově upraveno 1
„Nequaquam nobis divinitus esse paratam, naturam rerum; tanta stat praedita culpa.“
(Kdyby tento svět zamýšlel Bůh, nebyl by to svět tak křehký a plný chyb, jaký vidíme.)

C. S. Lewis

| +
Malíř byl překvapen
podobným dramatem,
však do díla v zápalu
pustil se obratem.
Rozuměl velice
trpkému vězení,
které naň uvrhlo
elfčino vzezření,
neboť sám lásku svou
nemohl míti,
ač byl už hluboko
polapen v síti.
Dva krásné portréty
a neštěstí hromádka,
obě už byly pryč,
zbyla jen památka.

(báseň od Irviel)

Rianne a její způsob Valentýna... xD
| +
ObrázekObrázek

Příspěvek od Allaen » 11 bře 2021, 21:18

Nabízím do spolehlivých rukou Allaenovu sestru, čarodějku na útěku! Lehce načrtnuta je v historii mé postavy.

Jméno i vzhled postavy je v režii případného zájemce.
Co by mělo být zachováno jest:
- sestra má vlohy pro bylinkářství a léčitelství
- vše, co je zmíněno v historii - tj. kdy a jak se prvně projevila její magie, co následovalo potom
- brát na vědomí fakt, že se s bratrem roky neviděli, ale herně by v plánu určitě bylo nějaké dojemné setkání :-)
- s rodinou měla vždycky dobré vztahy, s Allaenem má zvláštně pevné sourozenecké pouto i navzdory odloučení

V případě zájmu nebo dotazů se ozvěte PMkou buď na Allaena, nebo na Ferna, díky :-)
„Magic happens when you don’t give up, even though you want to. The universe always falls in love with a stubborn heart.“
Allaen

Příspěvek od Alisse » 08 dub 2021, 19:19

Hledám housera přírustek do rodiny var Glys. Jednalo by se o staršího bratra Alisse a zároveň bratrance Kai.

V historii o něm moc nemám, krom toho, že je:
- z vojenské rodiny
- loajální Nilfgaardu (či minimálně byl po většinu života)
- je mu minimálně 21 let, věkový rozdíl od Kai a Alisse by neměl být příliš velký
- otec Meertred Rhud var Glys, matka Carlene var Glys

Pokud by někdo měl zájem, tak prosím pm na Irviel :)

Obrázek

Aktualizace: prodáno!

Obrázek
Alisse, zaklínačka školy zmije ☼

Příspěvek od Julian de Carnste » 23 dub 2021, 16:27

Aktualizace!!! - nejstarší syn prodán - 2 mladší stále zbývají :D

Zdravím!
Mám tu nabídku, jež se neodmítá :biggrin:
O co jde? Julian má 3 syny, jména nejsou určena, povahy nejsou určeny, vztak k otci? Jaký si sami vyberete :D

Mám podmínky? Ano!
- synové nemají šanci ani tušit, že Julian není jejich biologický otec
- byly vychovávani jako baroni
- i dkyby otce nesnášeli, musí ho do jisté míry respektovat (samosebou to lze v rámci příběhu poupravit)
- musí jim být do 20 let

Pokud vás tento inzerát trochu zaujal, napište mi prosím soukromku buď na foru nebo na discordu.
Můj účet je: Nout-e#5782
Naposledy upravil Julian de Carnste dne 12 pro 2022, 13:45, celkově upraveno 2
Obrázek

Příspěvek od Meldawen » 04 kvě 2021, 13:20

!PRODÁNO!

Hledá se starší bratr Meldawen!

Moc podmínek sestřička nemá, je jich pouze pár:
- její bratr je půlelf
- je minimálně o 2 roky starší než Meldi
- spolupracuje na tajňáka s Veverkama (vzrůšo!)
- základy historie (situace kolem rodičů) se musí shodovat.

Pokud je zájem, tak buď do PM (možná spíše na Kai Maedan) nebo na Discord (Kai aka Verola).

Příspěvek od Narhys » 01 srp 2021, 15:20

Dobré ráno, dopoledne či večer přeji všem, jež nahlédli do této sekce, kde bych chtěl oznámit, že k Vám přicházím s nabídkou kvalitního... lovce, lékaře či obojího naráz, to už však nechám na Vaši fantazii, co si vyberete.

O co kráčí? Inu jak můžete v kartě Narhyse, tedy přesněji mě, vidět, tak v jeho příběhu se objevila důležitá postava v podobě rudovlasé elfky. Někteří se však mohli zarazit nad tím, že nikde nebylo zmíněno Její jméno. Proč tomu tak je? Inu měl jsem v plánu tuto postavu dát nějakému šikovnému hráči či hráčce. Ano, čtete správně! Tato postava může být jenom vaše!

Co Vám nabízím?

- Kromě vlasů (tedy, pokud si je nebude chtít obarvit) a několika dovedností, máte jinak naprostou volnost při tvorbě, včetně jména, jež do svého příběhu doplním, jakmile si tuto postavu někdo vybere a nahodí svou kartu na přijetí
- Budete mít za spojence hraničáře, který vám pomůže v každé situaci
- Budete mít ve hře kamaráda na celý život, který vás nezradí ani v nejhorší situaci

Co však budu požadovat?

- Držení se mého příběhu, kde bude figurovat
- Jak již bylo zmíněné, tak minimálně část dovedností by jste mohli držet dle věcí popsaných v příběhu Narhyse, to je asi největší omezení, které budete mít
- Budu chtít, aby jste se nejdříve zeptali, pokud by jste chtěli udělat nějaké závratné věci, u kterých by jste si nebyli sami jistí (ale nejspíše vám povolím)
- Ale ze všeho nejvíce požaduji, aby jste měli za tuto postavu zábavu! O ničem jiném to přeci jen není.

Byl bych rád, kdyby jste si nejdříve dobře rozmysleli, jestli tuto postavu chcete hrát, či raději ne, neb bych si osobně přál, aby Vám tato postava nějakou dobu vydržela. Velmi bych si toho vážil, kdyby jste si to nechali projít nejdříve hlavou.

To je tedy ode mne všechno! Pokud budete mít zájem, kontaktujte mě na Discordu prostřednictvím DM (Direct Message), kde mě najdete pod nickem Scaryn#2201 či jménem Valdur na serveru tohoto fóra.

Přeji Vám tedy krásný zbytek dne, či pokud koukáte pozdě v noci, tak dobrou noc a těším se na případného zájemce.

Nechť Vás Síla provází!

Příspěvek od Freyja an Varg » 13 srp 2021, 14:09

Šlechtic prodán, bratr stále může být obsazen

Má si někdo chuť trochu zaškodit? Nebaví vás být jen za slušňáka a potřebovali byste si někde vybít svou temnou energii?

Nabízí se vám jedinečná příležitost!

Hledá se šlechtic, který si na černém trhu pořídil Freyju jako zbraň proti svým nepřátelům a nepohodlným lidem.

Podmínek mám pouze pár:
- věk 33+
- opravdu by to neměl být žádný sluníčkář, měla by to být spíše temná postava, která se neštítí téměř ničeho, ovšem jistě i takový člověk může mít svoje kvality a nějaké pozitivní vlastnosti
- jeho záměrem by bylo Freyju získat zpět za každou cenu, ať už živou (to by raději) či mrtvou, protože by nechtěl riskovat, aby si někde pustila pusu na špacír

A toť vše! Jinak se vaší fantazii meze nekladou.

Druhou možností by byla nabídka jejího bratra jako postavy, ale raději bych pana šlechtice.

V případě zájmu nebo žádosti o další info k bratrovi mi pište buď do PM na profil Kai Maedan, nebo do PM na discordu Kai (resektive Verola).

Příspěvek od Iason » 07 úno 2022, 01:14

Hledá se kněz Kreveho a Iasonův přítel z dětství!

Přeji krásnou část dne, či noci, co zrovna máte. Nabízím charakter, který by byl velmi rád viděn ve hře. Jedná se o kněze Kreveho.
Upřímně je na vás, zda to pojmete jako dobrou a pozitivní postavu nebo jestli budete ve jménu vyššího dobra hlásat vyvraždění elfů - jediné, co si přeji je doplnit s ním Iasonovu minulost a některé díry v ní.

Mám podmínky? ANO!
- musí respektovat Iasonův pohled (nemusí s ním ale zcela souhlasit)
- spíše přátelský vztah mezi oběma vyznavači Kreveho (samosebou se to herně může změnit.)
- znají se spolu s Iasonem od dětství

Co se týče vzhledu, nechávám volnou ruku, ale mohu dodat pár FC pro představu.
Nejste-li si stále jisti, věřte, že víra v Kreveho přináší své benefity. (Iason aka vítěz kostkového turnaje by mohl vyprávět). Více detailů pak poskytnu v soukromce tu či v pm na discordu Nout-e#5782
Obrázek

Obrázek

Příspěvek od Leo » 07 úno 2022, 01:28

Přeji krásný dobrý večer, noc, či den!

Hledám někoho, kdo by se chtěl ujmout role trochu více žárlivého a maličko udávajícího herce/herečky Novigradského divadla!
Máte zájem?

Podmínky:
- ať už v pomatení mysli, omylem či z čiré nenávisti udal Lea lovcům čarodějnic (což se neosvědčilo).
- je to kvalitní herec, ale štve ho, že ho jiný herec (Leo) zastiňuje.

Plusy:
+ sláva
+ obydlí v Novigradu
+ možné přátelství/nepřátelství s Leem - záleží na důvodu udání
+ vzhled je čistě jen na vás a vašich preferencích
+ lze mezi postavami vytvořit doslova jakýkoli vztah od nepřátelského až po přátelský s výhodami

Pokud máte zájem, co je třeba udělat? Napsat mi pm nebo zprávu na discordu na účet Nout-e#5782
Obrázek

Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Registrace nových postav