Nová postava - Kron MilFein

Nová postava - Kron MilFein

Příspěvek od MilFein » 23 dub 2019, 11:54

Jméno: Kron MilFein
Rasa: Člověk
Povolání: Zaklínač
Věk a/nebo datum narození: 31 let
Vzhled: Ostré rysy, bezvlasý, svalnatý po vzoru Letha s jizvou přes levé oko.
Povaha: Klidný, má rád elfy jako rasu, má slabost pro ženy, pokud někdo ubližuje bezbranným, nezná slitování a zabíjí.
Víra: Nevěří v nikoho, jen v sebe a svůj meč
Schopnosti a dovednosti:
Talent: (může být, ale nemusí - lze doplnit i později)
Historie a rodina: Můj otec odešel, když jsem byl ještě hodně malý, takže vzpomínky na něj jsou mlhavé. Moje matka Illoen je velmi zkušenou bylinkářkou, které není rovno.. V mých čtyřech letech mě odvedl jistý zaklínač jménem Micael, který mi je do dnešních dnů učitelem a otcem. Od té doby, co jsem byl odveden, jsem svou matku neviděl.
Speciální inventář:
- Vlk Warlock, provází mě od mých 25 let. Zachránil jsem mu život jako štěněti, kdy jeho matku zabili lovci kvůli kožešině a štěňata naházeli do řeky. Jen on jediný to přežil.
Loajalita:
K nikomu kromě svého učitele Micaela nejsem loajální.
Známé postavy:
(* Nepovinná položka sloužící pro vaši rychlou připomínku toho, se kterými postavami se ta vaše ve hře už seznámila.)
Editace karty:
(* Místo, kam si prosím pro přehlednost zapisujte veškeré větší faktické změny v kartě společně s datem úpravy.)
Odehrané questy:
(* Sekce "Editace karty", "Odehrané questy" a "Známé postavy" můžete mít buď přímo v kartě, nebo pro lepší přehlednost zvlášť v novém příspěvku v tématu vaší postavy.)

Re: Nová postava - Kron MilFein

Příspěvek od Sygnia » 23 dub 2019, 12:37

Zdravím, vítej u nás!

Postava je na první čtení fajn, ale bohužel příliš stručná. Téměř všechny položky by si zasloužily více rozepsat, což nepochybně zvládneš. Takové minimum máme stanovené na 5 řádků u vzhledu, povahy a historie, ovšem rozhodně to může být i delší. Je to z toho důvodu, že i ty sám jako hráč si díky tomu ujasníš lépe jaká tvoje postava je a bude se ti za ni lépe hrát.

Pro inspiraci doporučuji se podívat alespoň zhruba na pár přijatých karet jiných hráčů:
viewforum.php?f=5

Krom rozvedení textů bych také poprosila o následující doplnění:

1) Ze které zaklínačské školy Kron pochází?
Možnosti na výběr jsou zde: http://zaklinacrpg.cz/?page_id=821

2) Schopnosti a dovednosti - tohle je důležitá součást hry. Každá začínající postava má na začátku hry 20 bodů, které si rozdělí mezi vybrané schopnosti, které mají reprezentovat, co postava umí.
Seznam všech dovedností je zde: ucp.php?i=173
Ovšem vysvětlení celého systému a jak jej používáme nalezneš zase na této stránce:
http://zaklinacrpg.cz/?page_id=192

3) Tipy, co v kartě rozvést:
- nestačí říct, že má postavu po vzoru Letha - lepší je rozepsat, že je svalnatý/šlachovitý, malý/velký atd.
- jestliže má jizvu přes oko, znamená to, že je na jedno oko slepý, nebo je to myšleno kolem oka?
- v povaze se můžeš zaměřit na to, jak se chová při kontaktu s jinými osobami, jestli je ukecaný nebo tichý, jak se dívá na svět a jaké jsou jeho hodnoty...
- v historii chybí důvod, proč si jej zaklínač Micael odvedl, jak se ocitl v Redánii a celkově nám o něm historie skoro nic neříká, přestože je podle věku nejspíš už nějakou dobu na stezce

Hodně štěstí s úpravami. Až budeš mít hotovo, napiš sem prosím příspěvek, ať o tom víme.

Díky!

Sygnia

Zpět na Zapomenuté registrace