Jméno: Kron MilFein
Rasa: Člověk
Povolání: Zaklínač
Věk a/nebo datum narození: 31 let
Vzhled: Ostré rysy, bezvlasý, svalnatý po vzoru Letha s jizvou přes levé oko.
Povaha: Klidný, má rád elfy jako rasu, má slabost pro ženy, pokud někdo ubližuje bezbranným, nezná slitování a zabíjí.
Víra: Nevěří v nikoho, jen v sebe a svůj meč
Schopnosti a dovednosti:
Talent: (může být, ale nemusí - lze doplnit i později)
Historie a rodina: Můj otec odešel, když jsem byl ještě hodně malý, takže vzpomínky na něj jsou mlhavé. Moje matka Illoen je velmi zkušenou bylinkářkou, které není rovno.. V mých čtyřech letech mě odvedl jistý zaklínač jménem Micael, který mi je do dnešních dnů učitelem a otcem. Od té doby, co jsem byl odveden, jsem svou matku neviděl.
Speciální inventář:
- Vlk Warlock, provází mě od mých 25 let. Zachránil jsem mu život jako štěněti, kdy jeho matku zabili lovci kvůli kožešině a štěňata naházeli do řeky. Jen on jediný to přežil.
Loajalita:
K nikomu kromě svého učitele Micaela nejsem loajální.
Známé postavy:
(* Nepovinná položka sloužící pro vaši rychlou připomínku toho, se kterými postavami se ta vaše ve hře už seznámila.)
Editace karty:
(* Místo, kam si prosím pro přehlednost zapisujte veškeré větší faktické změny v kartě společně s datem úpravy.)
Odehrané questy:
(* Sekce "Editace karty", "Odehrané questy" a "Známé postavy" můžete mít buď přímo v kartě, nebo pro lepší přehlednost zvlášť v novém příspěvku v tématu vaší postavy.)