Fenrir Martenson Sorley

Postavu lze v případě zájmu původního hráče obnovit.

Fenrir Martenson Sorley

Příspěvek od Fenrir » 28 srp 2021, 19:52

Jméno: Fenrir *celim menom Fenrir Martenson Sorley*
Rasa: Človek
Povolání: Lovec
Věk a/nebo datum narození: Narodeni v roku 1255.
Vzhled:
Moja postava ma normálnu výšku okolo 175cm, široké ramena s mohutným hrudníkom, veľa ľudy ma pomenovalo kôly tomu že som slabý človek lebo nie som aš taky svalnatý ale zas nie som tenkí ako paratko som taka priemerná postava ale keď som im ukázal ako som naozaj silný tak si už prestali robiť zo mňa srandu a daktorý dostali aj rešpekt. Mam krátke svetlo hnede vlasy, zeleno šede oči a krátku bradu a fuzámi. Keď som v kľude mam vyraz mierumilovnej osoby, keď ma niekto provokuje tak ho viem zastrašiť mojim výrazom, výrazom takým ktorý keď sa pozeraš do oči tak vydiš smrt v očiach osoba ktorá dava najavo ze nemá strach a ze je veľmy nebezpečne. Oblečenie mam tmavo hnede s kapucňou aby som bol nenapadni v lese a na lovom rameni mam znak mojej rodiny, znak ma na sebe bielu vlčiu hlavu z profilu a pod nim runov nápis na čiernom pozadi. Za chrbtom na opasku nosím nôž ktorý my vyrobil otec, nôž ma rukoväť zo srnčieho chodidla, meč na levej strane opasku ktorý patril môjmu dedovi ktorý bol vojak a padol v boji, a na chrbte kušu ktorú my darovali lovci ktorý my zachránili život pri nehode ktorá sa stala na mori.
Povaha:
Som kľudnej povahy premišlam a plánujem chladnou hlavou, keď pocítim veľkú bolesť tak naskakuje my silný amog a v tedy nepremislam a bojujem zo všetkým co my stoji v ceste a prach bolestí je v tedy minimálny v tedy nevnímam bolesť. Nie som moc komunikatívni Škvor načúvam a počúvam okolie a keď sa ma niekto niečo spýta tak reagujem a odpovedám a otasky. Snazim sa pomáham druhým tak ako je v mojich schopnostiach. bývam veľmi podozrievavý a pokým nezistím kdo je aká povaha tak ho nepovažujem za priateľa a keď ma priateľ zrady tak mu to nikdy neotpustim, lebo druhe šance nedávam.
Víra:Neveriaci
Historie a rodina:
Narodil som sa v skellige počas silnej zimnej búrky, hrozilo ze neprežijem ale na pokon som sa narodil v poriadku meno Fenrir my dal otec lebo počas pôrodu keď dostal spravu ze nemusím prežit tak vystresovane chodil z jednej strany na druhu as napokon sa kukol oknom a videl čierneho vlka, môj otec to bral ako znamenie.
Mo otec robil pre našu rodinu veľa bol rezbár a kovar moja mama bola bylinkárka takže od malinka som sa učil u otca v rezbarčine a kovactve a pri mamke som sa naučil okolo bylín a ako ich kombinovať sa vyliečiť z niektorých nemoci a čim si ošetriť rany, občas som mamke ukradol jej knihu a študoval v nej i nebezpečne byliny a kombinácie do rôznych jedov. Deda som nepoznal ale otec nosil pri sebe jeho meč a vyprával o tom čo všetko dokázal ako vojak. Jedného dna sme išli s otcom aj mamou na lodi po mory, počas plavby nás napadli syreny a zabili každého na lody a potopili celu loť len ja zo štastim som prežil plavbu keď som sa zobudil z bezvedomia na pobreží našiel som mŕtveho otca, zobral som si meč otca zo sebou a počas toho ako som plakal pri jeho tele došlý lovci ktorý sa o mňa postarali a naučili ma loviť, stopovať, chodiť nenapadne, ako opracovať zver, opracovať kožu a ako predať všetko zo zvery. Keď som dospel tak som odišiel od lovcom a vydal som sa vlastnou cestou, zo Skellige som vyplával do Redanii do Novigrahu kvôli predaju kožušín.
Speciální inventář:
Kuša od lovcov
Dedov vojensky Meč
Nož ktory my vyrobil otec
Loajalita:
Neutralny
Zajímavosti:
*vypijem aky kolvek alkohol co my ponuknu ale najracej pijem vino a medovinu
Schopnosti a dovednosti:
Tělesná konstituce - 1
Síla - 1
Obratnost - 1
Zručnost - 1
Smysly - 1
Inteligence - 1
Vůle - 1
Charizma - 1
Jazyky - Obecná reč (1); Mateřský jazyk: Skelligština
Gramotnost - 1
Plavání - 1
Řemeslo - Spracovanie ulovenej žvěře (1)
Boj se zbraní - Kuša (1)
Meč (1)
Nož (1)
Všímavost - 1
Lov - 2
Obchodování - 1

Re: Fenrir Martenson Sorley

Příspěvek od Elaine » 30 srp 2021, 14:55

Ještě bych tě poprosila, aby sis upravil jméno postavy na Fenrir (určitě mu nebudou říkat FenrirMSi :) ). Jinak každopádně vítej ve hře.

SCHVÁLENO
30.08.2021

Vítej ve hře!

Zpět na Neaktivní postavy