od Silas » 29 bře 2018, 23:44
Ten muž něco gdákal, což Silase moc nezajímalo, než řekl jeho jméno. Mile se na něj usmál, ale bylo to vše jen ne milé.
Silasovi cukal krk, když mluvil o něm. Byl opatrný na to, kdo ví, co je ve skutečnosit zač a nelíbilo se mu, že zrovna tyhle dvě to teď ví. A to vůbec.
"Oni mě chtěli zabít první..." Což byla pravda... Silas to možná trošku přehnal, ale stalo se. Nezabil je všechny, tu holku na čas adoptoval, než se jí zase zbavil a upíchl ji čarodějce. Silas absolutně nerozumněl tomu, co se tady děje. Měl chuť tomu idiotovi proříznout krk a ty dva taky sundat, ale to by asi nebylo dobré pro zaměstnavatele. A kdyby prasklo co udělal? Klidně, stejně neměl v plánu se na jih vracet... Kovir, nebo prostě pryč. Bylo mu to někde...
Když začal mlít o tom, kdo kde a ským spí, jen koukl po elfce. Až tak nás sledují... zajímavé.
"Myslel jsem že proto tady jsme. Něco udělat pro naši milovanou říši a poté zase dělat, že se jen tak poflakujeme kolem a kolem. Navíc jsem myslel že... aspoň já jsem sem přišel dobrovolně, takže vyhrožování mě spíš... nasere. Já pro vás pracuji, protože chci, ne protože musím, čehož byste si měli cenit? Nebo jsem měl přijít a jásat, jak jdu pracovat pro Nilfgaard? Navíc pokud někoho z nich zajmou, tak jste právě provalil moji identitu a tím ohrozil mě a moji rodinu... ne že by mi na nich záleželo. Nebo to bylo právě proto, abych je někde nenechal trčet a nevrátil se sám s tím, že byl úkol splněn?"
Byl to amatér. Amatér a idiot. Naposledy, kdy Silase hledali, museli poslat jedinou osobu, která věděla, jak ho najít a navíc byl omilostněn na všechny činy před... válkou překvapivě, takže ho něco takového, jako provalení informací nemuselo zajímat. Vattier byl možná zvíře, ale ani on nebyl všemocný. A všechno tohle vyhrožování? Idiocie, pokud chtěl získat Silasovu pozornost, tak získal maximálně jeho... pohrdání a pokud si o někom někdy myslel, že opravdu plave ve své práci, tak to bylo o tomhle muži. Takhle se podřízení zrovna nemotivují... spíše... jim znechutíte i tu práci, co dělají dobrovolně.
"Glòir aen Ker'zaer." Postavil se do pozoru, zvedl ruku a provolal, leč potichu Slávu Císaři. Přesně tak potichu, aby to jinde v lokále nebylo slyšet. Tomu idiotovi to bylo spíš na truc... ale Silas opravdu přál Nilfgaardu vyhrát válku... konečně by přestaly války a i sever by se civilizoval. Ostatně, proto pro Nilfgaard pracoval.
Mimo herně:
Tohle ti nedělám na truc, jsou to fakta, který byly zahraný a zmíněný ve hře. Příště se zeptej na vztah postava X zaměstnavatel. Co si o tom jinak myslím jsem shrnul za postavu. A žádnej retcon :D
nemá zaklínačský amulet; pokud pozorně posloucháte a víte, co hledat, odhalíte slabý nilfgaardský přízvuk